Mikro Food Kelas Alat Médis Kongrés DS2504 - DESUN

Mikro Food Kelas Alat Médis Kongrés DS2504

Pondok Description:

Miniatur brushless DC pompa 1, fitur: Brushless DC pompa migunakeun prinsip magnet brushless permanén DC motor, gandeng jeung rotor impeller, struktur perumahan dirancang sangkan cairan pikeun gerakan centrifugal tina komposisi Rongga, sabab aya sikat gesekan, jadi euweuh narik; efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, hirup sikat motor deui, bising low. Dibandingkeun jeung motor DC pompa brushless, brushless pompa DC boga kaunggulan handap: 1) pompa aci janten stat tutup ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, payoal
  • jéntré produk

    Tags produk

    Miniatur brushless pompa DC

    1, Fitur:

    Brushless DC pompa migunakeun prinsip magnet brushless permanén DC motor, gandeng jeung rotor impeller, struktur perumahan dirancang sangkan cairan pikeun gerakan centrifugal tina komposisi Rongga, sabab

    Taya sikat gesekan, jadi euweuh narik; efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, hirup sikat motor deui, bising low.

    Dibandingkeun jeung motor DC pompa brushless, brushless pompa DC boga kaunggulan handap:

    1) pompa aci janten segel statik katutup tina segel dinamis, lengkep Ngahindarkeun leakage média; eta tiasa amphibious tur pinuh waterproof

    2) Taya lubrication misah jeung cai cooling, ngurangan pamakéan énérgi

    3) konsumsi kakuatan Low, efisiensi tinggi, damping jeung damping, ngurangan pangaruh Geter motor dina pompa jeung dampak kana motor mun pompa cavitation Geter

    4) overload rotor bakal dieunakeun dina aci keramik, motor, panyalindungan pompa

    5) Brushless DC pompa ngagunakeun komponen éléktronik pikeun commutation, tanpa ngagunakeun sikat karbon commutation, pamakéan-kinerja tinggi maké-tahan precision aci keramik jeung grafit leungeun baju, leungeun baju ngaliwatan molding suntik jeung magnet babarengan sakabéhna baris nyegah ngagem na cimata, alatan

    brushless DC pompa magnét hirup ieu greatly ditingkatkeun. Magnét pompa isolasi bagian tina stator na rotor lengkep papisah stator na circuit board bagian tina potting epoxy, 100% rotor waterproof

    Bagian tina magnet permanen, ngompa awakna kalawan bahan ramah lingkungan, noise low, ukuranana leutik, kinerja stabil. Rupa-rupa parameter bisa disaluyukeun ngaliwatan windings stator sarta bisa dijalankeun dina tegangan lega.

     

    Kaunggulan: hirup lila, noise low nepi ka 35dB handap, bisa dipaké pikeun sirkulasi cai panas. The stator na circuit board bagéan motor anu encapsulated kalawan epoxy tur lengkep papisah jeung rotor pikeun instalasi jero cai jeung perlindungan pinuh

    Cai, cai pompa aci jeung aci-kinerja tinggi precision baja atanapi aci keramik, precision tinggi, résistansi shock alus.

     

    Dahareun kelas mikro-pompa 2504HF

    1.characteristics

        1) Ukuran leutik, instalasi gampang

        2) bahan baku Impor PPE

        3) pagawean arah grafit, pikeun manjangkeun umur jasa

        4) Suhu kerja maksimum 100 ℃ (pilihan)

        5) The tegangan operasi minimum anu 3V, tegangan operasi maksimum 24V, dua accu AA

        6) Bisa ngaropéa nurutkeun sarat tina rupa-rupa perlindungan (blocking panyalindungan / sabalikna polaritasna panyalindungan / panyalindungan cai) Epoxy potting, IP68 rating waterproof

        7) pikeun minuhan sarat dahareun-grade

     

    kinerja 2.electrical

     

    model Volt (V) AMPS (A) aliran Max (LPM) Max Angkat sirah (M) Kakuatan (W)
    DS2504HF-0610 6 0,15 1.3 1 0.9
    DS2504HF-1220 12 0,34 2 2 3,8
    DS2504HF-2442 24 0,18 2 2.3 4.3

    3.flow / kurva sirah

    blob.png

    4.parameters

    blob.png

    5.application

    Akuarium, Ware Saniter, dapur jeung kamar mandi, ranjang cai, suku urut, budidaya soilless, cai mancur, alat-alat médis, panerapan rumah tangga leutik, jeung sajabana

    dahareun kelas

    7.matters needing perhatian

    1) produk ieu milik pompa centrifugal, kudu dipasang dina cairan handap lokasi!

    2) Ulah make cair mibanda partikel asing leuwih badag batan 0.35mm sarta partikel magnét.

    3) pompa tanpa cair, non-pamakéan! Nyegah rotor ti puteran dina kecepatan luhur ngahasilkeun maké suhu jeung cimata.

    4) Lamun maké di lingkungan-hawa tiis, pastikeun cairanana teu freeze atawa jadi kentel.

    5) Ieu perlu foresee low hawa ibun heaving, pikeun nyegah pompa usum és internal burst.

    6) DC pompa brushless kontrol hade clearance internal, teu ngamen, disebutkeun hasilna ngaronjat noise na Geter!

     

    8.install pompa nu

    modemode2

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!