Budaya parusahaan

Filosofi perusahaan

Kajujuran: kajembaran mangrupa prioritas nu, kajujuran téh yayasan, kajujuran téh sumber eta, investasi permanén tina usaha jeung perorangan.
Juara: The kali nu ngembang jeung Elmu Pangaweruh jeung Teknologi nu ngaronjatkeun. Ngan ku terus megatkeun ngaliwatan pamikiran tradisional jeung terus blazing trails anyar bisa urang jadi ngelehkeun.
Gawé babarengan: silih séntral, pikeun ngahontal babagi sumberdaya;
Profésional: kaahlian profésional alus teuing, nya tombol pikeun faktor dumasar-bisnis;
Win-win situasi: situasi win-win teh titik ngarojong antara usaha na konsumén, mitra strategis jeung karyawan na ngembangkeun silih maranéhanana.

Budaya parusahaan

1. Positioning: Industri-ngarah bisnis pompa

2. Filsafat: kajujuran, Juara, Gotong royong, profesionalisme sarta Win-win

3. Tujuanna: internationalization, branding, Spésialisasi

4. Misi: prestasi konsumén, prestasi brand, prestasi di staf


WhatsApp Online Chat!