Akuarium pompa gelombang DS55Q-8000L - DESUN

Akuarium pompa gelombang DS55Q-8000L

Pondok Description:

DC submersible frékuénsi variabel ngompa Kahiji, ciri 1) produk miboga tilu modus: modeu kontrol speed konstan ayeuna, pembuatan gelombang mode, modeu nyoco, DS40Q volume cai maksimum 2000L / H, DS52Q volume cai maksimum 5000L / H, DS55Q volume cai maksimum 8000L / H, DS65Q volume cai maksimum 12000L / H, Multi-file adjustable meh manglaku ka sadayana ukuran tina tank lauk; 2) nyata tegangan brushless téhnologi DC kontrol inverter low, ngagunakeun paling canggih genep inte sensorless ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, payoal
  • jéntré produk

    Tags produk

    DC frékuénsi variabel pompa submersible

    Kahiji, anu ciri

    1) produk miboga tilu modus: modeu kontrol speed konstan ayeuna, pembuatan gelombang mode, modeu nyoco, DS40Q volume cai maksimum 2000L / H, DS52Q volume cai maksimum 5000L / H, DS55Q volume cai maksimum 8000L / H, DS65Q volume cai maksimum 12000L / H, Multi-file adjustable meh manglaku ka sadayana ukuran tina tank lauk;

    2) tegangan low nyata brushless téhnologi DC kontrol inverter, maké genep drivers sensorless calakan paling canggih tilu, kucara nyaluyukeun daur tugas (PWM) pikeun ngaganti laju pompa jeung kakuatan, mimiti lemes, aman tur dipercaya hirup Long, noise Low

    3) pompa nyaéta-tegangan low DC 24V, aman, bisa dipercaya, efisiensi tinggi, ukuranana leutik;

    4) adaptor kakuatan pompa nyaéta input tegangan lega (AC100 ~ AC240V 50 / 60Hz), cocog pikeun rupa-rupa grids kakuatan, sareng bisa nyingkahan dampak fluctuations tegangan dina pembuatan gelombang;

    5) sumbu keramik, bushings serat karbon pikeun mastikeun hirup layanan panjang pompa nu;

    6) pompa bisa dilakukeun dina caina dina fungsi waktu gelombang sami.

    Kadua, parameter produk

    Model / 样式 DS40Q-1000L DS40Q-1500L DS40Q-2000L DS52Q-3000L DS52Q-4000L DS52Q-5000L
    Aliran / 流量 1000L / H 1500L / H 2000L / H 3000L / H 4000L / H 5000L / H
    Sirah / 扬程 2.5M 3M 3.5M 3M 4M 5M
    kakuatan Max / 最大 功率 12W 18W 20W 35W 55W 70W
    kakuatan mnt / 最小 功率 5W 5W 5W 10W 10W 10W
    Tegangan / 工作 电压 DC24V DC24V
    Ukuran / 尺寸 128 * 123 * 67mm 170 * 167 * 79mm
    Outlet / 出 水口 15mm / 20mm 20mm / 25mm
    Model / 样式 DS55Q-6000L DS55Q-7000L DS55Q-8000L DS65Q-10000L DS65Q-12000L
    Aliran / 流量 6000L / H 7000L / H 8000L / H 10000L / H 12000L / H
    Sirah / 扬程 4M 4.5M 85M 4M 5M
    kakuatan Max / 最大 功率 55W 70W 85W 85W 100W
    kakuatan mnt / 最小 功率 10W 10W 10W 10W 10W
    Tegangan / 工作 电压 DC24V DC24V
    Ukuran / 尺寸 170 * 167 * 79 206 * 177 * 93mm
    Outlet / 出 水口 25mm / 32mm 25mm / 32mm

    Katilu, ukuran / sirah aliran kurva

    DS55QS

    Kaopat, perkara needing perhatian

    1) Pikeun mastikeun kinerja produk, mangka dilarang pikeun beroperasi kokotor nu

    2) lokasi kotak Control instalasi, nengetan cai, Santika pikeun nyegah kotak kontrol

    3) non-professional punten ulah ngan muka kotak kontrol jeung adaptor, ku kituna teu ngaruksak


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!