• banner1
  • q321
  • 985c9085
  • q27
  • 品管 2_ 副本

Tentang Kami

Dongguan DESUN Electronic Téhnologi Co., Ltd Ngadeg dina bulan Désémber 2013, pausahaan ieu lokasina di Taman Industrial, Dongcheng District, Dongguan Kota, Propinsi Guangdong, mangrupakeun panalungtikan sarta pamekaran, desain, produksi jeung jualan di salah sahiji tinggi-tech munculna usaha swasta. produk parusahaan utamana kaasup brushless DC (panerapan rumah tangga cai pompa siklus, pompa surya, pompa mobil éléktronik, musik pompa cai mancur, pompa akuarium) jeung miniatur pompa timer priming na pompa cairan séjén. Produk anu loba dipaké dina industri, tatanén, kimia, transportasi, IT, konstruksi jeung home panerapan jeung loba widang liana.

Fearture Produk

Specializing di cai miniatur numput panjang kahirupan produk, konsumsi kakuatan low, noise low

wartos

Bagikeun warta Industri relevan ngeunaan numput cai miniatur keur anjeun!

Kasus suksés

rojongan téhnologi kuat kayaning Metode jeung rarancang panalungtikan, ku alat-alat anyar paling canggih, kaahlian profésional, kualitas profésional, milih kami nyadiakeun anjeun jeung layanan pangalusna
WhatsApp Online Chat!