Company Kultura

Filozofia Corporate

Ndershmëria: Sinqeriteti është prioritet, ndershmëria është themeli, ndershmëria është burimi, është investimi i përhershëm i ndërmarrjeve dhe individëve.
Innovation: Kohët janë duke u zhvilluar dhe shkenca dhe teknologjia janë duke u përmirësuar. Vetëm duke vazhdimisht depërtimi të menduarit tradicional dhe vazhdimisht flakëron shtigje të reja mund të jemi të pamposhtur.
Bashkëpunimi: shkëmbimet reciproke, për të arritur ndarjen e burimeve;
Profesionale: Aftësi të shkëlqyera profesionale, është çelësi për të faktorëve të biznesit të bazuara;
Win-Win situata: Situata Win-Win është mbështetur pikë ndërmjet ndërmarrjeve dhe konsumatorëve, partnerëve strategjikë dhe punonjësit dhe zhvillimin e tyre të përbashkët.

Company Kultura

1. pozicionimit: Industria-udhëheqëse të biznesit pompë

2. Filozofi: Ndershmëria, Innovation, Bashkëpunimit, Profesionalizmi dhe Win-win

3. Objektivat: internacionalizimi, branding, specializimi

4. Misioni: Arritjet e konsumatorëve, të arriturat markë, të arriturat e stafit


WhatsApp Online Chat!