компанијата култура

корпоративна филозофија

Чесност: Искреноста е приоритет, чесност е основата, чесноста е извор, тоа е трајна инвестиција на претпријатија и поединци.
Иновација: Времињата се развива и на науката и технологијата се подобрува. Само со постојано кршење преку традиционалните размислување и постојано пламнал нови патеки може да се биде непобедлива.
Соработка: меѓусебната размена, за да се постигне делење на ресурси;
Професионални: одлични професионални вештини, е клучна за бизнис-базирани фактори;
Win-win ситуација: понудената ситуација е поддршка на точка помеѓу претпријатијата и потрошувачите, стратешки партнери и вработени и нивните заеднички развој.

компанијата култура

1. Позиционирање: Водечки во индустријата пумпа бизнис

2. Филозофија: чесност, иновација, соработка, професионалност и Win-win

3. Цели: интернационализација, брендирање, специјализација

4. Мисија: достигнувања на потрошувачите, бренд достигнувања, успеси на вработените


WhatsApp Онлајн Chat!