Micro Food Grade Medical Device Pump DS2504 - DESUN

Micro Food Grade Medical Device Pump DS2504

Short Description:

Miniatur brushless DC pump 1, fitur: Brushless DC pump migunakake prinsip magnet brushless permanen DC motor, gegandhengan karo rotor sengseming, struktur omah dirancang kanggo nggawe Cairan kanggo gerakan centrifugal saka komposisi growong, amarga ana rerumput gesekan, supaya ora narik; efficiency dhuwur, kurang konsumsi daya, urip rerumput motor maneh, kurang gangguan. Dibandhingake karo motor DC pump brushless, brushless pump DC wis kaluwihan ing ngisor iki: 1) Ing pump batang dadi stat Ana ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, payoal
  • Detail produk

    Tags Product

    Miniatur brushless pump DC

    1, fitur:

    Brushless DC pump migunakake prinsip magnet brushless permanen DC motor, gegandhengan karo rotor sengseming, struktur omah dirancang kanggo nggawe Cairan kanggo gerakan centrifugal saka komposisi growong, amarga

    Ora rerumput gesekan, supaya ora narik; efficiency dhuwur, kurang konsumsi daya, urip rerumput motor maneh, kurang gangguan.

    Dibandhingake karo motor DC pump brushless, brushless pump DC wis kaluwihan ing ngisor iki:

    1) Ing pump batang dadi segel statis Ana saka segel dinamis, rampung Nyingkiri bocor media; bisa amfibi lan kanthi anti banyu

    2) Ora lubrication kapisah lan banyu cooling, ngurangi konsumsi energi

    3) konsumsi daya Low, efficiency dhuwur, pengurangan lan pengurangan, ngurangi pengaruh geter motor ing pump lan impact ing motor nalika pump cavitation geter

    4) kakehan rotor bakal mlebukake ing batang Keramik, motor, pangayoman pump

    5) Brushless DC pump nggunakake komponen elektronik kanggo commutation, tanpa nggunakake sikat karbon commutation, nggunakake dhuwur-kinerja nyandhang-tahan tliti batang Keramik lan grafit kantong, ing kantong liwat ngecor injeksi lan magnet bebarengan minangka wutuh bakal supaya nyandhang lan luh, amarga

    brushless DC pump Magnetik urip iki wis nemen meningkat. Magnetic pump hubungan bagéan saka stator lan rotor rampung diisolasi stator lan papan sirkuit bagéan saka potting epoxy, 100% rotor anti banyu

    Bagéyan saka permanen sembrani, kumpa awak karo bahan lingkungan loropaken, kurang gangguan, ukuran cilik, stabil kinerja. Various paramèter bisa diatur liwat windings stator lan bisa dilakokno ing voltase sudhut.

     

    Kaluwihan: urip dawa, kurang gangguan nganti 35dB ngisor, bisa digunakake kanggo circulation banyu panas. The stator lan papan sirkuit bagean motor sing encapsulated karo epoxy lan rampung diisolasi saka rotor kanggo instalasi ing jero banyu lan pangayoman lengkap

    Banyu pump batang karo batang dhuwur-kinerja tliti baja utawa batang Keramik, dhuwur tliti, resistance kejut apik.

     

    Food bahan mikro-pump 2504HF

    1.characteristics

        1) ukuran cilik, gampang instalasi

        2) bahan mentahan Import PPE

        3) pagawean arah grafit, kanggo ngluwihi gesang layanan

        4) Ing suhu digunakake maksimum 100 ℃ (opsional)

        5) Voltase operasi Minimal 3V, voltase operasi maksimum 24V, loro batre AA

        6) Bisa selaras miturut syarat macem-macem pangayoman (Watesan pangayoman / mbalikke kutub pangayoman / pangayoman banyu) Epoxy potting, IP68 HFS anti banyu

        7) kanggo syarat pangan-bahan

     

    kinerja 2.electrical

     

    model Volt (V) Amps (A) aliran Max (LPM) Max Lift sirah (M) Power (W)
    DS2504HF-0610 6 0,15 1.3 1 0,9
    DS2504HF-1220 12 0,34 2 2 3.8
    DS2504HF-2442 24 0,18 2 2.3 4.3

    3.flow / kurva sirah

    blob.png

    4.parameters

    blob.png

    5.application

    Aquarium, ware resikan, pawon lan jedhing, amben banyu, mlaku pijet, budidoyo soilless, sumbering, peralatan medical, kluwarga Perkakas cilik, etc.

    pangan bahan

    7.matters perlu manungsa waé

    1) produk belongs kanggo kumpa centrifugal, kudu diinstal ing Cairan ngisor lokasi!

    2) Aja nggunakake cairan karo partikel manca luwih gedhe saka 0.35mm lan partikel magnetik.

    3) Pump tanpa Cairan, non-nggunakake! Nyegah rotor saka puteran ing kacepetan dhuwur kanggo gawé nyandhang suhu dhuwur lan luh.

    4) Nalika nggunakake ing lingkungan-suhu kurang, nggawe manawa Cairan ora beku utawa dadi kenyal.

    5) Sampeyan perlu kanggo duga kurang suhu Frost heaving, kanggo nyegah pump mangsa es internal bledosan.

    6) DC pump brushless pas kontrol saka reresik internal, ora ngalahake, digunakake ing asil tambah gangguan lan geter!

     

    8.install kumpa

    modemode2

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!