Budaya perusahaan

Philosophy Corporate

Kejujuran: Sincerity punika prioritas, kejujuran iku madegé, kejujuran iku sumber, iku investasi permanen Enterprises lan individu.
Inovasi: The kaping ngembangaken lan ilmu lan teknologi sing Ngapikake. Mung dening terus-terusan bejat liwat pikiran tradisional lan saya murub tilase anyar kita bisa dadi invincible.
Cooperation: Teknologi ijol-ijolan, kanggo entuk sharing sumber;
Professional: skills profesional banget, tombol kanggo faktor basis bisnis;
Win-win kahanan: kahanan Win-win titik ndhukung antarane Enterprises lan pelanggan, partners strategis lan karyawan lan pembangunan Teknologi.

Budaya perusahaan

1. Positioning: Industry-anjog bisnis pump

2. Philosophy: Kejujuran, Innovation, Cooperation, Profesionalisme lan Win-win

3. Objectives: internasionalisasi, iklan, spesialisasi

4. Mission: prestasi pelanggan, prestasi account, prestasi Staff


Tampilan Online Chat!