Aquarium pump gelombang DS55Q-8000L - DESUN

Aquarium pump gelombang DS55Q-8000L

Short Description:

DC Submersible frekuensi global kumpa First, karakteristik 1) Prodhuk wis telung mode: mode kontrol kacepetan pancet saiki, making gelombang mode, mode dipakani, DS40Q volume banyu maksimum 2000L / H, DS52Q volume banyu maksimum 5000L / H, DS55Q volume banyu maksimum 8000L / H, DS65Q volume banyu maksimum 12000L / H, Multi-file luwes supaya ditrapake kanggo kabeh ukuran saka tank iwak; 2) Ing nyata voltase brushless teknologi DC kontrol mesin kurang, nggunakake paling majeng enem inte sensorless ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, payoal
  • Detail produk

    Tags Product

    DC frekuensi global pump Submersible

    First, karakteristik

    1) Prodhuk wis telung mode: mode kontrol kacepetan pancet saiki, making gelombang mode, mode dipakani, DS40Q volume banyu maksimum 2000L / H, DS52Q volume banyu maksimum 5000L / H, DS55Q volume banyu maksimum 8000L / H, DS65Q volume banyu maksimum 12000L / H, Multi-file luwes supaya ditrapake kanggo kabeh ukuran saka tank iwak;

    2) Ing voltase nyata kurang brushless teknologi DC kontrol mesin, nggunakake enem pembalap sensorless cerdas paling majeng telu, kanthi ngatur siklus tugas (PWM) kanggo ngganti kacepetan pump lan daya, wiwitan alus, aman lan dipercaya urip Long, gangguan Low

    3) pump iku-kurang voltase DC 24V, aman, dipercaya, efficiency dhuwur, ukuran cilik;

    4) Ing adaptor daya pump iku input voltase sudhut (AC100 ~ AC240V 50 / 60Hz), cocok kanggo macem-macem jaringan daya, lan bisa supaya impact fluktuasi voltase ing nggawe gelombang;

    5) sumbu Keramik, bushings serat karbon kanggo mesthekake urip dawa layanan saka kumpa;

    6) pump bisa digawe ing banyu ing fungsi wektu gelombang padha.

    Kapindho, paramèter produk

    Model / 样式 DS40Q-1000L DS40Q-1500L DS40Q-2000L DS52Q-3000L DS52Q-4000L DS52Q-5000L
    Aliran / 流量 1000L / H 1500L / H 2000L / H 3000L / H 4000L / H 5000L / H
    Lowongan / 扬程 2.5M 3M 3.5M 3M 4m 5m
    daya Max / 最大 功率 12w 18W 20w 35W 55W 70W
    daya Min / 最小 功率 5W 5W 5W 10W 10W 10W
    Voltase / 工作 电压 DC24V DC24V
    Size / 尺寸 128 * 123 * 67mm 170 * 167 * 79mm
    Outlet / 出 水口 15mm / 20mm 20mm / 25mm
    Model / 样式 DS55Q-6000L DS55Q-7000L DS55Q-8000L DS65Q-10000L DS65Q-12000L
    Aliran / 流量 6000L / H 7000L / H 8000L / H 10000L / H 12000L / H
    Lowongan / 扬程 4m 4.5m 85M 4m 5m
    daya Max / 最大 功率 55W 70W 85W 85W 100W
    daya Min / 最小 功率 10W 10W 10W 10W 10W
    Voltase / 工作 电压 DC24V DC24V
    Size / 尺寸 170 * 167 * 79 206 * 177 * 93mm
    Outlet / 出 水口 25mm / 32mm 25mm / 32mm

    Katelu, ukuran / sirah aliran kurva

    DS55QS

    Papat, prakara perlu manungsa waé

    1) Kanggo mesthekake kinerja prodhuk, iku pareng operate limbah ing

    2) lokasi kothak Control instalasi, mbayar manungsa waé kanggo banyu, cipratan kanggo nyegah kothak kontrol

    3) non-profesional aja mung mbukak kothak kontrol lan adaptor, supaya dadi ora kanggo ngrusak


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!