• banner1
  • q321
  • 985c9085
  • q27
  • 品管 2_ 副本

Babagan awake dhewe

Dongguan DESUN Technology Co., Ltd Founded in December 2013, perusahaan iki dumunung ing Park Industrial, Dongcheng District, Dongguan City, Langkawi District, iku riset lan pangembangan, desain, produksi lan dodolan ing salah siji saka dhuwur-tech berkembang Enterprises pribadi. produk perusahaan utamané kalebu brushless DC (kluwarga Perkakas banyu pump siklus, pump solar, pump mobil elektronik, music pump sumbering, pump Aquarium) lan miniatur pump poto-progametangium lan pump Cairan liyane. Produk sing digunakake digunakake ing industri, tetanèn, kimia, transportasi, IT, construction lan ngarep Perkakas lan akeh kothak.

Fearture Products

Sing spesialisasine ing banyu miniatur Pumps-Long urip produk, konsumsi daya kurang, kurang gangguan

News

Share kabar industri cocog bab banyu Pumps miniatur sing!

Cases sukses

support teknologi kuwat kayata desain lan riset, karo peralatan paling majeng, skills profesional, kualitas profesional, milih kita kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik
Tampilan Online Chat!